Ik verveel me!

Categories: Nieuws

Wie heeft dat nu af en toe niet. Je hebt al iedereen in je omgeving verveeld en dan komt het onvermijdelijke moment dat je jezelf moet gaan vervelen. Dat valt niet mee. Je kunt bijvoorbeeld met gesloten ogen naar buiten gaan kijken maar dan loop je het risico dat er iemand op het raam tikt. Of je kunt een partijtje schaak met alleen ieder een koning tegen jezelf proberen te winnen. Maar misschien is het een beter idee om aan een vierkampentoernooi te gaan deelnemen. Dat kan van pas komen, op 11 december (een zondag) wordt er een georganiseerd in Maasbracht (Nederlands Limburg) waar je ook met Belgische euro’s kan betalen.

5e-wim-berden-rapid-toernooi

Author: Ton Montforts

Hoewel reeds lang met pensioen kun je me elke dag van de week op elk tijdstip tegen komen te midden van een groep schakende kinderen. Van mij mogen ze de week oprekken met een achtste dag, ik zou er meteen gebruik van maken.