Je bent nooit te jong om te leren schaken.

Categories: Nieuws

Inderdaad, nooit te jong. Binnenkort beschikt de SLim over een methode die piepjonge kinderen spelenderwijs leert schaken. Vanuit hun vertrouwde kleuren, knippen en plakken komen ze binnen in de wonderlijke wereld van het schaken. Daarbij worden ze begeleid door de slang Schakie, een meester in dit werk. Hij geeft uitleg en tips en daagt de kinderen uit met raadsels en zelfs een heus doolhof waarbij 2 paarden moeten worden gered. De zeer kleurige oefenboekjes zijn een lust voor het oog en last but not least ; ze zijn bij de SLim verkrijgbaar in de Nederlandse taal. Bij de boekjes worden kleurige stickers en een memory-spel geleverd.

Iedereen boven 8 jaar krijgt spijt dat hij helaas ouder is. Vooral daarom accepteren wij het excuus van volwassenen dat de boekjes voor de kinderen zijn bedoeld. Alleen verzoeken wij U dan vooral bij het inkleuren van de tekeningen de gordijnen te sluiten zodat U niet over de tong gaat in de buurt.

Author: Ton Montforts

Hoewel reeds lang met pensioen kun je me elke dag van de week op elk tijdstip tegen komen te midden van een groep schakende kinderen. Van mij mogen ze de week oprekken met een achtste dag, ik zou er meteen gebruik van maken.