Limburgs jeugdrapid kampioenschap 2017

Categories: Nieuws,Nuttige links

Met zeventien zijn zij naar Heusden gekomen. Minder en jonger dan vorige jaren. Meeste clubs met de jeugdwerking zijn gekomen, grote afwezige was Leopoldsburg. Daardoor was het gemakkelijker voor de Slim leerlingen om de punten te pakken.

De kampioenschap heeft een primeur: zo ver ik weet heeft nog nooit een jeugdspeler van 7 jaar dit evenement (over alle reeksen) kunnen winnen. Simon Mernier (Slim Achel) behaalde 6 op 7 en is dus Limburgs jeugdrapid kampioen. Quinten Huysmans (Slim Neerpelt) behaalde ook 6 op 7 en is kampioen bij de miniemen. Andere kampioenen zijn: Bram Ooms (NLS) bij de scholieren, Jef Marien (NLS) bij de junioren, Laert Movsysian (Eisden) bij de cadetten en Martin Mernier (Slim Achel) bij de pionnen.

Author: Pavel Englick√Ĺ

Hi, ik geef schaaklessen bij SLim. Ik ben in Praag geboren, soms maak ik nog taalfouten. Je mag mij altijd contacteren als je iets niet goed vindt.