Nieuwe Website Schaakacademie Limburg gelanceerd!

Categories: Nieuws,Website

Beste bezoeker,

Zoals u wellicht al heeft gemerkt, is de website van Schaakacademie Limburg in een volledig nieuw jasje gestoken. Maar niet elke het uiterlijk van de site is gewijzigd. Vanaf vandaag is de site informatiever, en interactiever.

Zo heeft u als bezoeker de mogelijkheid om eenvoudig in ons nieuwsarchief te zoeken, foto’s te bekijken, uitgebreide artikels te lezen en zelfs online schaaklessen te volgen. Bovendien heeft onze website nu een uitgebreide kalender zodat u op de hoogte kan blijven van al onze evenementen en schaaklessen. Er is zelfs een mogelijkheid om online in te schrijven voor bepaalde toernooien.

Verder gaan we mee met de steeds groeiende trend van de sociale netwerken. U kan ons nu ook of Facebook en Twitter vinden, zo blijf je altijd op de hoogte van de allernieuwste weetjes, artikeles en/of nieuwsfeiten.

Maar dat is nog niet alles. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op onze RSS nieuwsfeed en to altijd de laatste informatie in hun mailbox krijgen.

Hou deze website de komende weken en maanden goed in het oog, er zullen regelmatig nieuwe artikels en schaaklessen gepost worden.

Veel leesplezier

Het schaakacademie team

Author: Jochen Englický

Jochen is de beheerder van de website en staat in voor het technische en grafische aspect. Bij problemen met de website mag je mij altijd contacteren.