Volgende Activiteit:

  • 00 D
  • 00 U
  • 00 MIN
  • 00 SEC

Plechtige inhuldiging vernieuwde lokalen SLim Houthalen-Oost

Categories: Algemene informatie,Leslocatie Houthalen-Oost,Nieuws,Website

Openingsspeech burgemeesterZaterdag 12 september was een hoogdag voor de SLim. De SLim-afdeling Houthalen-Oost startte het nieuwe academiejaar en dit gebeurde in vernieuwde lokalen in het Cultureel Centrum. Natuurlijk maakten we er een plechtige gelegenheid van. Burgemeester  van Houthalen-Helchteren Alain Yzermans en schepenen Patrick Pollers en Myriam Bellio waren present op de openingsreceptie die ons werd aangeboden door het gemeentebestuur. De schaakacademie beschikt nu over drie prachtige leslokalen, zodat meerdere groepen tegelijkertijd les kunnen volgen. Eline daagt de burgemeester uit voor een schaakpartijtje.

Na de openingsspeech van de burgemeester en Jeroens uitleg over de werking van de SLim, knipte de burgemeester het lint door, geassisteerd door onze jongste leerling Lars. Dit plechtig moment werd gevolgd door een receptie, met een hapje en een drankje. Ondertussen werden de schaakstukken bovengehaald. Onder het goedkeurend oog van de schepenen, waagde de burgemeester zich aan een partijtje tegen Eline. Hij weet nu dat we de kinderen niet alleen leren schaken, maar dat we ze ook sterk leren schaken.

De burgemeester schaakt tegen Eline.

Vanaf 19 september beginnen we met de echte schaaklessen. Dankzij deze vernieuwde infrastructuur zullen we de kwaliteit hiervan nog kunnen opdrijven. We danken dan ook het gemeentebestuur voor de geleverde inspanningen om de lokalen te vernieuwen.

Author: DaniK