Schaakweekend 2014 in aantocht

Categories: Nieuws,Schaakweekend,SLim activiteiten

Schaken is een leuke hobby, maar in het bos spelen is ook tof, en samen ravotten en kampen bouwen en zingen en toneel spelen en lekker eten en lachen en gek doen en dan weer schaken en in het bos spelen en lachen en gek doen en dat een heel weekend lang…

Jawel, jawel, het komt er weer aan, al voor de twaalfde keer: het LIMBURGS SCHAAKWEEKEND!

Ditmaal moet je het weekend van 30 mei tot en met 1 juni vrijhouden. We trekken naar de pas gerenoveerde kampplaats de Wiekslag in Zelem (Halen). Het weekend begint vrijdag om 16u00 en eindigt zondag rond 17u00 na het afsluitende schaaktoernooi. Voor de kinderen die het toernooi aan zich laten voorbijgaan, eindigt het weekend reeds om 12u30. Wij verwachten dat de deelnemers het volledige weekend aanwezig blijven. Enkel het toernooi zondagnamiddag is vrijblijvend.

Het weekend is bestemd voor kinderen geboren tussen 01/01/2002 en 31/12/2007, die minstens de schaakspelregels kennen. Er is plaats voor 48 kinderen. De uiterste inschrijfdatum is 24 mei, maar vol is vol.

Inschrijven doe je door 40 euro over te schrijven op rekeningnummer 979‑6229933‑16, met vermelding van de naam van het kind en de naam van schaakclub, SLim-afdeling of school waar het kind schaakles volgt.

Verder vragen we een inschrijvingsfiche en medische fiche in te vullen. Dit kan op deze site. De fiche is tevens beschikbaar bij de schaaklesgevers.

Een week voor het weekend krijgen alle deelnemers per mail of per post een lijstje met het adres van de kampplaats, de wegbeschrijving, wanneer ze waar verwacht worden, wat ze moeten meenemen… De kampplaats beschikt over bedden. Veldbed of luchtmatras zijn dus niet nodig.

Moesten er nog vragen zijn, dan kan u die vermelden op de inschrijvingsfiche, of u kan contact opnemen met de clubverantwoordelijke of met Jeroen Cillen (tel. 0478/45 35 20).

Wij hopen alvast dat ook uw kind meegaat om dit unieke schaakweekend mee te maken.

Met vriendelijke groeten,
Jeroen CILLEN,
Namens de begeleidingsploeg

Author: Jeroen Cillen

Jeroen is lesgever in Hasselt en Houthalen-Oost, en hoewel hij niet kan zwemmen is hij ook de drijvende kracht achter het schaakweekend.