Schaakweekend 2015: 3 dagen dolle pret in mei!

Categories: Nieuws,Schaakweekend,SLim activiteiten

2004_Zelem (2)Er bestaan kinderen die elkaar op schaaktoernooien met een vriendelijke tik op het voorhoofd (de Kakafonische groet) verwelkomen. En ook de tonen van het Kakafonisch volkslied weerklinken nog wel eens. Schaakweekend 2014 had ernstige nevenwerkingen waar je als deelnemer niet zomaar van verlost raakt.

Veel kinderen kijken dan ook al maanden uit naar wat SCHAAKWEEKEND 2015 zal brengen. Het belooft alvast weer een tof avontuur te worden, met de gekende ingrediënten: schaakles op je eigen niveau, maar vooral veel actie: bosspel, pleinspel, zangstonde… En het is bijna zover.

Het weekend vindt plaats van 15 tot en met 17 mei in Rotem. Het begint vrijdag om 16u00 en eindigt zondag rond 17u00 na het afsluitende schaaktoernooi. Voor de kinderen die het toernooi aan zich laten voorbijgaan, eindigt het weekend reeds om 12u30. Wij verwachten dat de deelnemers het volledig weekend aanwezig blijven. Enkel het toernooi zondagnamiddag is vrijblijvend.

Het weekend is bestemd voor kinderen geboren tussen 01/01/2003 en 31/12/2008, die minstens de schaakspelregels kennen. Er is plaats voor 48 kinderen. De uiterste inschrijfdatum is 10 mei, maar vol is vol (de datum van betaling telt).

Inschrijven doe je door 40 euro over te schrijven op rekeningnummer BE72 9796 2299 3316 (ARSPBE22), met vermelding van de naam van het kind en de naam van schaakclub, SLim-afdeling of school waar het kind schaakles volgt.

Verder vragen we een inschrijvingsfiche en medische fiche in te vullen. Dit kan online via deze website. De fiche is tevens beschikbaar bij de schaaklesgevers.

Een week voor het weekend krijgen alle deelnemers per mail of per post een lijstje met het adres van de kampplaats, de wegbeschrijving, wanneer ze waar verwacht worDeel van de eetzaal bivakplaats Schootshei in Rotemden, wat ze moeten meenemen… De kampplaats beschikt over bedden. Veldbed of luchtmatras zijn dus niet nodig.

Moesten er nog vragen zijn, dan kan u die vermelden op de inschrijvingsfiche, of u kan contact opnemen met de clubverantwoordelijke of met Jeroen Cillen (tel. 0478/45 35 20).

Wij hopen alvast dat ook uw kind meegaat om dit unieke schaakweekend mee te maken.

Author: Jeroen Cillen

Jeroen is lesgever in Hasselt en Houthalen-Oost, en hoewel hij niet kan zwemmen is hij ook de drijvende kracht achter het schaakweekend.